Παρί: «Δεν πουλήσαμε 800.000 φανέλες του Μέσι, δεν είμαστε μάγοι»

O Φαμπιέν Αλέγκρ, διευθυντής χρηματοικονομικών της Παρί Σεν Ζερμέν, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον σύλλογο να πουλάει 800.000 φανέλες του Λιονέλ Μέσι.

Αδιανόητη τρέλα από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν που κυνηγούν σαν θησαυρό, μια φανέλα του Λιονέλ Μέσι. Περίπου 150.000 κομμάτια εξαφανίστηκαν και ο γαλλικός σύλλογος κατάφερε να βάλει στα ταμεία του 23 εκατομμύρια ευρώ, μόνο από τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας της άφιξης του 34χρονου επιθετικού στο Παρίσι.

Ορισμένοι πάντως ισχυρίζονταν πως η Παρί έφτασε στο σημείο να πουλήσει μέχρι σήμερα 800.000 φανέλες του Αργεντινού αστέρα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει…

Σύμφωνα, με τα όσα ανέφερε ο Φαμπιέν Αλέγκρ, διευθυντής χρηματοικονομικών της ομάδας, η τάση των πωλήσεων της φανέλας του Μέσι είναι όντως εκπληκτική αλλά τα νούμερα δεν είναι αυτά που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

«Είναι τρελό να βγαίνουν τέτοια στοιχεία. Ναι, η τάση των πωλήσεων ήταν εκπληκτική, αλλά είμαστε πολύ μακριά από αυτές τις χιλιάδες φανέλες. Η συμφωνία με τον Μέσι έγινε πολύ γρήγορα, δεν είναι κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει. Ναι, παραμένουμε ευέλικτοι, αλλά έχουμε να κάνουμε και με τους χρόνους κατασκευής του συνεργάτη μας. Είτε πρόκειται για Nike, Adidas ή Puma, όλοι έχουν την ίδια προσέγγιση όσον αφορά στην παραγωγή και τον αριθμό των φανελών, που κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν είμαστε μάγοι».

To Top