Παρί: “Η άφιξη Ποτσετίνο ανοίγει την πόρτα για Μέσι”, γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ

Η επικείμενη συμφωνία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν την βάζει για τα καλά στο κυνήγι του Λιονέλ Μέσι, με τα γαλλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως θα έχει ως ισχυρό ατού για να προσελκύσει τον Pulga, τον Αργεντινό τεχνικό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το διαζύγιο με τον Τόμας Τούχελ, ούτε την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ως διαδόχου του στην τεχνική ηγεσία, παρόλα αυτά τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν ειλημμένες και τις δύο αποφάσεις από πλευράς των διοικούντων τον παριζιάνικο σύλλογο και κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα.

Για την ακρίβεια τρέχουν το χρόνο έξι μήνες μπροστά και συγκεκριμένα στο φινάλε της σεζόν, εκτιμώντας πως η περυσινή φιναλίστ του τελικού του Champions League είναι πλέον πιο κοντά στον Λιονέλ Μέσι σε σύγκριση με λίγο καιρό πριν που δεν υπήρχε ο Ποτσετίνο στο κάδρο της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε να αποκτήσει από το καλοκαίρι του 2020 αλλά η ρήτρα που είχε βάλει η Μπαρτσελόνα καθιστούσε απαγορευτική οποιαδήποτε τέτοια σκέψη”, αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η “Parisien”, που υποστηρίζει ωστόσο πως το καλοκαίρι του 2021 η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα πάει να κάνει το μπαμ με τον Αργεντινό από τη στιγμή που δεν θα υφίσταται η ρήτρα.

Θα έχει μάλιστα και ένα ισχυρό ατού, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, από τη στιγμή που ο Ποτσετίνο όχι μόνο έχει πολύ καλή σχέση με τον Μέσι αλλά είναι και ο προπονητής για τον οποίο είχε εκφραστεί θετικά στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για να τον προσλάβουν το περασμένο καλοκαίρι, πριν τελικά προκριθεί η λύση του Ρόναλντ Κούμαν.

To Top