Παρί – Μπάγερν: «Τελικός» πράξη δεύτερη

Η Παρί με «προίκα» το 3-2 στο Μόναχο φιλοξενεί την Μπάγερν που… επιφυλάσσεται για απαντήσεις.

Η νίκη της Παρί με 3-2 προ έξι ημερών δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ίδια, αλλά η Μπάγερν δεν καταθέτει τα όπλα. Η αποψινή ρεβάνς στο «Παρκ Ντε Πρενς» (22:00, COSMOTE Sport 1, sport-fm.gr) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον με το νικητή να κλείνει θέση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει Μάντσεστερ Σίτι ή Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να ζορίζεται στη Ligue 1 (βρίσκεται στο -3 από τη Λιλ έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε), αλλά-κακά τα ψέματα-μεγάλος φετινός στόχος είναι το Champions League. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μπερνάτ, Ικάρντι, Κουρζαβά και Μαρκίνιος, ενώ αμφίβολοι οι Ντιαλό και Φλορέντσι. Συν τοις άλλοις, στο όριο καρτών είναι οι Γκεγέ, Κουρζαβά, Νεϊμάρ και Βεράτι.

Η Μπάγερν είδε τη διαφορά από τη δεύτερη Λειψία να μειώνεται στους πέντε βαθμούς μετά το 1-1 του Σαββάτου με την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Χάνσι Φλικ έχει και πάλι πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, με κυριότερους αυτούς των Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι και ουδόλως αμελητέους των Κόστα, Ζίλε και Τολισό που επίσης θα λείψουν. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μπόατενγκ, Ερνάντες και Κίμιχ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του Αυγούστου, με τους Βαυαρούς να κατακτούν τον τίτλο χάρη στην κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 59’ (1-0). Νωρίτερα είχαν συναντηθεί οκτώ φορές σε φάση ομίλων με την Παρί να έχει έξι νίκες έναντι τεσσάρων της Μπάγερν.

Πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΡΙ (Ποτσετίνο): Νάβας, Νταγκμπά, Ντανίλο, Κιμπελέ, Ντιαλό, Γκεγέ, Παρέδες, Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερνάντες, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία).

To Top