Παρί: Ο Εμπαπέ τής “χάρισε” μπόνους αφοσίωσης 100 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με την Equipe, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα “χαρίσει” στην Παρί το μπόνους αφοσίωσης, ύψους 100 εκατ. ευρώ, καθώς ήρθε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και βρήκε τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί, παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον πείσουν να αποχωρήσει το καλοκαίρι, προκειμένου να μην ζημιωθεί οικονομικά, αφήνοντάς τον να φύγει ελεύθερος το 2024.

Οι Παριζιάνοι επιχείρησαν ακόμα να πείσουν τον 24χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα όμως, με την Equipe, ο Εμπαπέ, που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, αποφάσισε να παραιτηθεί από ένα τεράστιο μπόνους αφοσίωσης, το οποίο δικαιούται βάσει του συμβολαίου του.

Πρόκειται για ένα ποσό μεταξύ 60 και 80 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Ωστόσο, εάν αυτό το μπόνους δεν καταβληθεί, η Παρί θα εξοικονομήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, γίνεται λόγος για ένα κέρδος περίπου ισοδύναμο με αυτό που θα εξασφάλιζε η Παρί εάν πουλούσε τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Στην ουσία οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν μία “χρυσή τομή” για να πορευτούν μαζί τη φετινή σεζόν. Η απόφαση καλής θέλησης του Εμπαπέ εκτιμήθηκε από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος του επέτρεψε να γυρίσει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος από τις 21 Ιουλίου προπονούταν με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ενώ είχε μείνει εκτός αποστολής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

To Top