Παρί Σεν Ζερμέν: Ευχαριστημένος ο Αλ Κελαϊφί με το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος των Παριζιάνων τόνισε πως το δέκατο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας είναι μια ιστορική στιγμή, ενώ συμπλήρωσε πως η γαλλική λίγκα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Αρχικά, ο Αλ Κελαϊφί δήλωσε: “Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την Παρί Σεν Ζερμέν και για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση αυτού του δέκατου τίτλου είναι ιδιαίτερα σημαντική και ανταμείβει την τεράστια δουλειά που έχουμε κάνει εδώ και έντεκα χρόνια. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Γράφουμε την ιστορία του συλλόγου”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είμαι περήφανος για τη συνέπεια που έχουμε δείξει από το 2011 στο υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό και τους παίκτες, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου. Όλοι μαζί, έχουμε συμβάλει στο να γίνει η Παρί Σεν Ζερμέν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γαλλία και ένας από τους πιο επιτυχημένους στον κόσμο. Ανυπομονούμε για μια δυνατή επόμενη σεζόν καθώς ξεκινάμε την αναζήτηση νέων τροπαίων και 11ου τίτλου. Είναι στο DNA του συλλόγου”.

To Top