Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 1-0: Νεϊμάρ και Ντοναρούμα την κράτησαν στην κορυφή

Το γκολ του Νεϊμάρ έδωσε τη νίκη στην Παρί με 1-0 απέναντι στην Μπρεστ με τους Παριζιάνους να χρειάζονται και τον Ντοναρούμα ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 71′.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την έκτη νίκη της σε επτά παιχνίδια αφού επικράτησε 1-0 της Μπρεστ έχοντας για πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Ντοναρούμα.

Οι Παριζιάνοι είχαν αρκετές καλές στιγμές αλλά τη λύση έδωσε ξανά ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος με το όγδοο τέρμα του σε επτά αναμετρήσεις άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από φανταστική ασίστ του Μέσι.

Με αυτό το γκολ που σημείωσε ο Νεϊμάρ έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της γαλλικής ομάδας πίσω από τους Καβάνι, Εμπαπέ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η Παρί συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και παραλίγο να το πληρώσει αυτό όταν η Μπρεστ κέρδισε πέναλτι στο 70ο λεπτό, αλλά ο Ντοναρούμα ήταν εκεί. Ο Ιταλός τερματοφύλακας μπλόκαρε την εκτέλεση του Ισλάμ Σλιμανί για να κρατήσει το 1-0.

Η Μπρεστ στη συνέχεια είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με τους Περέιρα και Μπρασιέ με τον Γκαλτιέ να βγάζει από το γήπεδο του Νεϊμάρ και Εμπαπέ στο 78′ για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του.

Τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν κράτησε αυτό το 1-0 μέχρι το φινάλε του αγώνα για να παραμείνει αήττητη μετά από επτά αγώνες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ντανίλο, Ράμος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Βεράτι, Βιτίνια, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Μπρεστ: Μπιζό, Φαντιγκά, Ντουβέρν, Σαρντονέ, Χερέλ, Μπρασιέ, Καμαρά, Λες-Μελού, Μπελκεμπλά, Σλιμανί, Ονορά.

To Top