Παρί Σεν Ζερμέν: Οι τρεις διαδοχικές ήττες έβαλαν σε δύσκολη θέση τον Γκαλτιέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε σε τρία διαδοχικά παιχνίδια της για πρώτη φορά από το 2011 και ο προπονητής της, Κριστόφ Γκαλτιέ, βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Η ήττα των πρωταθλητών Γαλλίας από την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League ήταν η τρίτη διαδοχική τους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το (πλέον) μακρινό, 2011.

Είχαν προηγηθεί η ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Μαρσείγ, καθώς και η ήττα με 3-1 από τη Μονακό για το πρωτάθλημα. Όπως αναφέρουν μεγάλα γαλλικά Μέσα, η διοίκηση της Παρί έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της με τον Γάλλο τεχνικό και οι πρώτες σκέψεις αποδέσμευσής του έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι Εμίρηδες συνεχίζουν να… ονειρεύονται μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Ζιντάν, ο Γκαλτιέ δεν πρόκειται να αποχωρήσει πριν τις 8 Μαρτίου, όταν είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η ρεβάνς με τους Βαυαρούς. Αν έρθει ένας ακόμα πρόωρος αποκλεισμός για την Παρί στο Champions League, πιθανότατα ο 56χρονος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν.

To Top