Παρί Σεν Ζερμέν: «Στη λίστα και ο Λαπόρτ για το καλοκαίρι»

Εν όψει των πολλών αλλαγών που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λαπόρτ εμφανίζεται ως ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν και να βοηθήσουν στη «νέα» άμυνα που θέλει να φτιάξει η ομάδα.
Η επικείμενη άφιξη του Σκρίνιαρ ως ελεύθερος από την Ίντερ πρόκειται να φέρει την απαραίτητη σταθερότητα στην γραμμή άμυνας των πρωταθλητών Γαλλίας. Η ρευστή – όσον αφορά το συμβόλαιο – κατάσταση του Σέρχιο Ράμος και οι μακροχρόνιοι τραυματισμοί του Κιμπεπέ, νοηματοδοτούν πως η απόκτηση του Σλοβάκου ίσως να μην είναι αρκετή.

Η L’Équipe αναφέρει σήμερα ότι η Παρί «ψάχνεται» πλέον στην αγορά για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, με τον Ισπανό διεθνή της Μάντσεστερ Σίτι, Εμερίκ Λαπόρτ και τον Λούκας Ερναντέζ της Μπάγερν Μονάχου να βρίσκονται μεταξύ των επικρατέστερων για να αποκτηθούν.

Η πιθανή παραχώρηση του νεαρού Μπιτσιαμπού σε ομάδα της Γερμανίας την επόμενη σεζόν ως δανεικός – αν και τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Άιντραχτ τάσσονται υπέρ μιας μόνιμης μεταγραφής – θα μπορούσε στρέψει την προσοχή των Παριζιάνων στο να βελτιώσουν την άμυνά τους.

To Top