Παραίτηση – βόμβα διευθυντικού στελέχους της ΕΡΤ

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Διευθυντή Ενημέρωσης της Βασίλη Ταλαμάγκα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο γνωστός δημοσιογράφος, θα πάει σε άλλο κανάλι, αλλά εμφανίζεται και φανερά ενοχλημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπεέβαλλε την παραίτησή της από την κρατική τηλεόραση και η Κατερίνα Σαρικάκη η οποία ήταν μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3.

Σε σχετικό άρθρο της η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η κα Σαρικάκη απέστειλε από την Βιέννη την παραίτησή της αιφνιδιάζοντας στελέχη της ΕΡΤ3.

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί και την παραίτηση έχει στα χέρια του ο δευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναφέρουν ότι η κα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν καθώς δεν της είχαν εκχωρηθεί οι αρμοδιότητες που είχε συμφωνήσει.

Να πούμε εδώ ότι η κα Σαρικάκη λόγω και των υποχρεώσεών της στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης δεν ήταν και πολύ τακτική επισκέπτρια στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εμφανιζόταν για υπηρεσιακούς λόγους ανά αραιά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα πάντα με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η Κατερίνα Σαρικάκη θα αναζητήσει νέα θέση σε κάποιον οργανισμό, έμμισθη αυτή τη φορά μιας και αυτή της προέδρου της διοικούσας της ΕΡΤ3 ήταν περισσότερο τιμητική!

Πηγή: instanews.gr

 

To Top