ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραίτηση Γιώτα, εξελίξεις και στον Ερασιτέχνη Άρη, φήμες για άλλο σχήμα με Ματθαίου!

Υπό το βάρος της έντονης κριτικής που ασκήθηκε (κυρίως) για την απουσία του από την γενική συνέλευση της Τετάρτης υπέβαλλε την παραίτησή του από τον δ.σ. του ΑΣ Άρης ο Θωμάς Γιώτας.

Οι σκέψεις και η διαρροή περί παραίτησης γίνεται πράξη από τον Θωμά Γιώτα. Πριν από λίγο ενημέρωσε τηλεφωνικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι αποστέλλει εντός λίγου, μέσω συνεργάτη του, γραπτή παραίτηση.

Αυτό σημαίνει ότι δρομολογούνται άμεσα εξελίξεις και στον ΑΣ Άρης. Τα δεδομένα είναι δυο:

1. Είτε γίνεται αναδιάρθρωση του δ.σ. με την συμπλήρωση ενός αναπληρωματικού μέλους και με ένα από τα αυτά να εκτελεί χρέη προεδρεύοντα, όπως είχε γίνει πριν μερικούς μήνες με την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου (χρέη εκτελούσε ο Ανδρεάδης).

2. Είτε γίνονται ενέργειες για νέα αίτηση, νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξέλιξη αυτή προφανώς μπορεί να επηρεάσει και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης, μια και παραμένει άγνωστο ακόμη εάν και κατά πόσο θα συνεδριάσει ο ΑΣ για να συμπράξει ή όχι και επίσημα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης!

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη φημολογία για πρόθεση του Νικήτα Ματθαίου να ηγηθεί σχήματος για τον ΑΣ το οποίο εφόσον αποφασιστεί θα προταθεί ως νέα διοίκηση πρωτοδικείου, όπως αναφέρουμε στην περίπτωση 2 παραπάνω!

To Top