ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παραίτηση εξπρές Σταθόπουλου από την Καλλιθέα

Ραγδαίες εξελίξεις στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News ο Στάθης Σταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία έπειτα από τρεις παρουσίες στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας. Ο 58χρονος παραιτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και εντός της ημέρας (01/05) είναι πολύ πιθανό η ΠΑΕ να γνωστοποιήσει το διαζύγιο.

Τη Δευτέρα (01/05) είχε προγραμματιστεί ρεπό, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για προπόνηση. Εκεί τους ανακοινώθηκε η παραίτηση του έμπειρου τεχνικού, ενώ ο παράγοντας της ΠΑΕ, Γιάννης Αβραντίνης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να τους εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητές τους ενόψει των έξι αγώνων που απομένουν. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι από εδώ και στο εξής η Καλλιθέα θα πορευτεί στον πάγκο με τον Σωτήρη Τζουμερκιώτη από την Κ19.

«Οι λόγοι της παραίτησής μου δεν είναι, ούτε αγωνιστικοί, ούτε οικονομικοί. Έχουν να κάνουν με τη διαφωνία μου με τη διοίκηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων θεμάτων που δημιουργήθηκαν το τελευταίο τριήμερο» δήλωσε ο ίδιος.

To Top