«Παραίτηση της ΠΑΕ και έκτακτη γ.σ. της Κοινωνίας Μελών»

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο τα μέλη του «ΑΡΗΣ Ενότητα» για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, ζητώντας την παραίτηση του νυν διοικητικού συμβουλίου της, αλλά και την προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά:

«Προς Διοίκηση ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

Μαζέψτε τον υπάλληλο σας, που καθημερινά κάνει ρεζίλι την αγαπημένη μας ομάδα, θυμίζοντας γραφικές φιγούρες που πρωταγωνιστούσαν στις εφημερίδες όλη τη χρονιά που μας πέρασε. Αυτόν που κάνει δηλώσεις χαρακτηρίζοντας σας άσχετους. Αυτόν που άλλα λέει τη μία και άλλα την άλλη, ανάλογα πως τον βολεύει. Αν εσείς ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές, ο λαός του ΑΡΗ δεν τις αντέχει. Και αφού τον διώξετε, παραιτηθείτε κι εσείς. Με ένατη θέση και εκτίναξη των χρεών, αποδείξατε στον λαό του ΑΡΗ ότι κακώς σας εμπιστεύτηκε, επηρεασμένος πάντα από την απόκρυψη της αλήθειας

Προς ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ:

Μικραίνετε τον Σύλλογο με τη στάση σας και οδηγείτε σε διάλυση την ΚΜΑ. Σταματήστε άμεσα την οποιαδήποτε σκέψη περί μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας, δεν εκλεχτήκατε για να πουλήσετε τον ΑΡΗ, αλλά για να διαφυλάξετε τα συμφέροντα του και την μετοχική του σύνθεση και τη διαρκη και ισχυρή παρουσία της ΚΜΑ στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Η αποτυχία σας να φέρετε εις πέρας ένα καθήκον που είτε δεν γνωρίζατε είτε αγνοήσατε, δεν σας δίνει το δικαίωμα να βρείτε εσείς τη λύση, ειδικά τη στιγμή που σε ένα μήνα λήγει η θητεία σας. Σταματήστε την οποιαδήποτε διαπραγματευτική κουβέντα και παραιτηθείτε άμεσα. Μην χρονοτριβείτε άλλο και κάντε αποδεκτό το αίτημα της ένωσης προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» που ζητάει άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση. Σε περίπτωση άρνησης σας, καλούμε όλο το λαό του ΑΡΗ να συνυπογράψει την αίτηση όπως θα κάνουμε κι εμείς.

Προς τον λαό του ΑΡΗ:

Διλήμματα δεν υπάρχουν για τον Αρειανό. Υπάρχει αξιοπρέπεια, περηφάνια, ιδανικά και μια δυναμική που κανένας άλλος δεν διαθέτει. Μια δυναμική που κάποιοι προσπαθούν να τη μειώσουν για να εκμεταλλευτούν την ομάδα. Κανένα χάος δεν περιμένει τον ΑΡΗ. Συσπειρωθείτε όλοι γύρω από τον ΑΡΗ και δώστε του νέα πνοή. Όλα είναι αντιμετωπίσιμα αρκεί να υπάρχει θέληση. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, δεν θέλω υπάρχει. Και ξέρουμε καλά ότι ο αρειανός και μπορεί και θέλει. Το πάθημα της τελευταίας συνέλευσης με τα ψευτοδιλήμματα και τους ψευτοεπενδυτές είναι ακόμα νωπό στη μνήμη του αρειανού και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν μαζί του είναι γελασμένοι.

ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ
23.4.2012»

To Top