Παραίτηση Φούσκα στις γυναίκες

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ αποτελεί ο Πασχάλης Φούσκας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του χθες το βράδυ, έπειτα από τα άτυχα αποτελέσματα των προηγούμενων εβδομάδων. Έτσι, ο Άρης θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή στην σύγκρουση του Σαββάτου (11/02) με τον πρωτοπόρο ΕΟ Σταυρούπολης, αναζητώντας παράλληλα τον διάδοχο του κ. Φούσκα.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Άρη μίλησε στο PRESSARIS για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση: «Μετά τις γιορτές τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας και έτσι, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου. Πήρα αυτήν την απόφαση με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα. Με την κίνησή μου αυτή, αναλαμβάνω ουσιαστικά την ευθύνη για τις άσχημες εμφανίσεις, όπως επίσης και για την οργάνωση της ομάδας στην περίοδο των μεταγραφών, καθώς υπολογίζαμε αρχικά σε κάποιες παίκτριες, οι οποίες τελικά δεν κατάφεραν να μας βοηθήσουν. Η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ, ένα ταρακούνημα θα λέγαμε, και πιστεύω ότι η εξέλιξη αυτή θα είναι για καλό…».

Το Σάββατο (11/02), στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΕΟ Σταυρούπολης, την ομάδα θα κατευθύνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, αλλά και υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού των ακαδημιών, Γιάννης Σούρβαλης. Οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν ήδη τον διάδοχο του κ. Φούσκα, με την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος νέου προπονητή να τοποθετείται για την προσεχή εβδομάδα.

To Top