Παραίτηση Χαραλαμπίδη, αποχωρούν και παίκτες, στον… αέρα ο Πανσερραϊκός

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο την κατάσταση στον Πανσερραϊκό και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δύο ποδοσφαιριστές του τον χαιρέτησαν στα αποδυτήρια, δείχνοντας ότι θα αποχωρήσουν και οι ίδιοι. Έτσι, τα σημάδια διάλυσης γίνονται όλο και πιο έντονα στους Σερραίους. Με αυτά τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να μην κατέβει καν ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον Άρη, οπότε η άνοδος θα είναι και μαθηματικά δεδομένη!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

«Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό. Έδωσα όλο μου τον εαυτό, όσες δυνάμεις είχα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών και σημείωσε: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, όμως δεν μπορώ να μείνω». Αναλυτικά:

«Όπως είχα πει σε δικούς μου ανθρώπους, σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Με τη συνείδησή μου είμαι πολύ ήσυχος, γιατί έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και δούλεψα πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω πράγματα συγκεκριμένα, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να κρατηθεί η ομάδα σε ένα επίπεδο, αλλά δεν μπορώ μόνος μου να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό αποχωρώ από την ομάδα. Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό να περνάει αυτά τα προβλήματα και αγωνιστικά η ομάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις.

Είναι μεγάλη ομάδα ο Πανσερραϊκός. Εύχομαι να βρει λύσεις και να σηκωθεί πάλι ψηλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για τον Πανσερραϊκό, αλλά θέλετε τα προβλήματα, θέλετε ανικανότητα γιατί πιστεύω ότι κάνει καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να κάνει γκολ, τρώει εύκολα γκολ και δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Στην Καρδίτσα χάσαμε πόσες ευκαιρίες και με μισή ευκαιρία μας έκαναν γκολ. Σήμερα πάλι χάσαμε 10 ευκαιρίες και με 1,5 ευκαιρία ο Αιγινιακός μας κέρδισε. Εντάξει που θα πάει αυτό. Και να θα δείτε στα παιχνίδια η ομάδα έχει πλάνο, έχει κυκλοφορία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ».

Για το αν θα τον ακολουθήσουν και παίκτες:

«Ήδη δύο παίκτες στα αποδυτήρια με χαιρέτησαν. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει μέλλον στην ομάδα».

 

To Top