Παραίτηση Χριστοδούλου από την ΚΕΔ, σύμβουλος ο Πιτσίλκας, πρόταση σε Κουκουλεκίδη

Ο Νίκος Πιτσίλκας θα είναι ο νέος σύμβουλος διαιτησίας της ΕΟΚ, ο Χρήστος Χριστοδούλου παραιτήθηκε από την ΚΕΔ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται και το όνομα του Στέλιου Κουκουλεκίδη

Δεν πρόκειται -κατά πως φαίνεται- να μακροημερεύεσει ως πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Χριστοδούλου. Ο πρώην διεθνής ρέφερι και υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, υπέβαλε την παραίτησή του.

Η αιτία πάντως δεν είναι, όπως ειπώθηκε, η παραμονή του Νίκου Πιτσίλκα -με αυξημένες αρμοδιότητες μάλιστα- στα της διαιτησίας του πρωταθλήματος (και όχι μόνο), με την ιδιότητα του συμβούλου. Για αυτή την εξέλιξη ήταν ενήμερος αφού τις τελευταίες ημέρες είχαν από κοινού πολύωρες συνεργασίες επί του θέματος. Στην επιστολή που έστειλε στην ΕΟΚ, επικαλείται προσωπικούς λόγους

Θυμίζουμε ότι ο Πιτσίλκας ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ στην περσινή σεζόν, τη θέση του πήρε ο Χριστοδούλου, με την Επιτροπή να γίνεται πενταμελής καθώς στους Μπήτη και Μουζάκη, προστέθηκαν και οι Μαγγανάς, Σπυρίδωνος.

Η δυσφορία Χριστοδούλου ότι κατέληξε στην παραίτηση του, ενώ μια άλλη πληροφορία έκανε λόγο για πρόταση στον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή, Στέλιο Κουκουλεκίδη, προκειμένου να αναλάβει αυτός την θέση του προέδρου της ΚΕΔ.

Όλα αυτά στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της νέας Επιτροπής, στην οποία δεν προσήλθε ούτε ο Λεωνίδας Σπυρίδωνος, τον οποίο είχε προτείνει για μέλος ο Χρ.Χριστοδούλου. Ήταν παρόντες οι υπόλοιποι τρεις.

Θυμίζουμε ότι φέτος μετά από δώδεκα χρόνια ακολουθείται το σύστημα της κλήρωσης και όχι του ορισμού των διαιτητών.

To Top