“Παραγοντικά έκλεισα, αλλά είμαι Αρειανός μέχρι το… μεδούλι”!

O “πρόεδρος των τίτλων” του Άρη, Χρήστος Μιχαηλίδης μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στο τελικό, αλλά και για το γεγονός ότι ξαναβρέθηκε στο Αλεξάνδρειο μετά από πολλά χρόνια για να δει την αγαπημένη του ομάδα σε επίσημη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το γεγονός ότι βρέθηκε στο γήπεδο μετά από τόσα χρόνια: “Δέχθηκα τη πρόσκληση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης  και θεώρησα πως ήταν μια ωραία ευκαιρία να ξαναβρεθώ στο χώρο. Σε επίσημο αγώνα είχα να πάω αρκετό χρόνο. Ο πρόεδρος με είχε καλέσει πολλές φορές, αλλά βρήκα την ευκαιρία τώρα και αποδείχθηκε ιδανική. Ανάλογα, με τις υποχρεώσεις στην δουλειά μου μπορεί να ξαναπάω σύντομα στο γήπεδο. Το παραγοντικό κεφάλαιο έκλεισε, όμως Αρειανός είμαι μέχρι το μεδούλι”.

Για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του κυπέλλου: “Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τον κόσμο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πάθος της εξέδρας και η βοήθεια προς την ομάδα. Τα προγνωστικά ήταν σε βάρος του Άρη, αλλά οι παίκτες δεν είχαν την ίδια γνώμη. Η κυριαρχία του Άρη ήταν εμφανέστατη. Ασφαλώς σηκώθηκα πολλές φορές από τη καρέκλα μου να πανηγυρίσω και καρδιοχτύπησα αρκετές φορές. Όμως, στο τέλος πανηγύρισα τη μεγάλη νίκη-πρόκριση”.

Για το τι χρειάζεται ο Άρης ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ: “Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Άρη είναι η ομάδα να ξαναγίνει δύναμη του μπάσκετ. Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Αν υπάρξει η συγκυρία, μπορεί να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Για τις αναμνήσεις του από τις ένδοξες μέρες του μπασκετικού Άρη: “Θυμάμαι τις ένδοξες στιγμές, τις πολλές επιτυχίες και το γεγονός πως φέραμε το μπάσκετ ψηλά. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε πως πολεμηθήκαμε από την ομοσπονδία εκείνη την εποχή, παίζαμε χωρίς ξένους παίκτες στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με την Μακάμπι, την Τρέσιερ και τις άλλες μεγάλες ομάδες. Παλεύαμε μόνοι μας και πιστεύω ότι καταφέραμε πολλά. Αν τα παιχνίδια παίζονταν επί ίσοις όροις ο Άρης θα έπαιρνε όλα τα φάιναλ φορ”.

Για το γεγονός ότι η τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ τιμάει τους ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία: “Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα βρίσκεται κοντά και βοηθάει τους ανθρώπους, που την υπηρέτησαν”.

Για το αν θα πάει στον τελικό του Ηρακλείου: “Γιατί όχι; Αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ δυνατός, αλλά αυτή η ομάδα του Άρη δείχνει ικανή να πετύχει το ακατόρθωτο”.

To Top