ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραγωγικό τριήμερο Καστρίτη, επιστροφή στην Τρίπολη με ανοιχτή γραμμή με την ΚΑΕ

Ιδιαίτερα παραγωγική κρίνεται η παρουσία του Γιάννη Καστρίτη αυτό το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη. Οι επαφές που είχε με τους διοικούντες της ΚΑΕ Άρης ήταν πολύ σημαντικές, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, εν αναμονή της απόφασης της Ευρωλίγκας για τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup.

Οι κιτρινόμαυροι, όπως ειπώθηκε και πάλι, θα αυξήσουν τον αγωνιστικό προϋπολογισμό, όσο πρέπει, προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις της διοργανώτριας αρχής του Eurocup. Πάνω σ’ αυτό το πλάνο και την λογική έγιναν οι συζητήσεις του προπονητή της ομάδας με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου και το μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ και βασικό χρηματοδότη της, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

Μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής, ο Άρης θα προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις για την ενίσχυση και την όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση του ρόστερ, για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο και έτοιμος να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο 41χρονος προπονητής αναχωρεί σήμερα (22/06) για την Τρίπολη και θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τους διοικούντες της ομάδας.

To Top