“Παραδέχθηκε το… κραχ της ΠΑΕ μέχρι το Νοέμβριο”!

Τα όσα είπε από μικροφώνου ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης Όμηρος Φωτιάδης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά σχετικά με εκείνα που υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ουσιαστικά αποκάλυψε ότι ο Πάνος Στεφανίδης παραδέχθηκε το… κραχ της ΠΑΕ, αφού μίλησε για προσφυγές κατά 99% και ότι με τα υπολογιζόμενα χρήματα η ομάδα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί μέχρι τον Νοέμβριο!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Φωτιάδης μεταξύ άλλων:

“Η εικόνα από τις συσκέψεις που έχουμε κάνει με ΠΑΕ και Κ.Μ.Α. είναι η εξής: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β’ εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κλπ, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%.

Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μ

ας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον Αρη στη Β΄ εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε. Λύσεις τραβεστί, Α.Φ.Μ. κλπ δεν τις θέλουμε.

Έχει σκάσει ο λαός του Αρη. Τα λαμόγια που κυβερνούσαν τον Άρη μέχρι τώρα, να πάρουν δρόμο. Μέχρι και πριν λίγα λεπτά δεχόμασταν απειλές. Θέλουμε ενότητα. Οχι άλλες μηνύσεις. Λύση να δοθεί σήμερα. Οποιος μπορεί να πει κάτι συγκεκριμένο, ας το δηλώσει τώρα. Καλείται να δώσει ο ΑΣ λύση, ο οποίος δε νομιμοποιείται να το κάνει”.

To Top