Παραδοχή της ήττας και ξέσπασμα κατά της… «Αθλητικής Κυριακής»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε και πάλι στις απουσίες που έχει και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του Άρη και ξέσπασε κατά της “Αθλητικής Κυριακής”, επειδή δεν ανέφερε πουθενά στην διάρκεια της περασμένης εκπομπής ότι ο Άρης έδινε έναν κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “ο Ίκαρος κέρδισε δίκαια, πήρε και μια διαφορά… Εμείς αν και ήρθαμε εδώ με φιλοδοξίες, ακόμα και έτσι όπως έχουμε μείνει, φάνηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίζουμε εκτός έδρας. Η βαθμολογική θέση του Ίκαρου μας έδινε κάποιες ελπίδες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η απόδοσή μας ήταν τέτοια που δεν μας επέτρεψε να πιστέψουμε ότι αυτό θα ήταν δυνατό”.

Ο Αλεξανδρής επεσήμανε πως “έχουμε μείνει πολύ λίγοι, δεν χρειάζεται να αναμασάμε τα λόγια μας. Πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον… Είμαστε πολύ λίγοι. Ο Ταπούτος παίζει τραυματίας, μας λείπει ο Τσαλδάρης που είναι ένα σημαντικό κομμάτι, μας λείπει και ο φυσικός μας ηγέτης, ο Τζέιμς. Η ομάδα είναι στο στάδιο που ήταν όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία! Τα παιδιά είναι ρούκις, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο, είναι καταπονημένοι και δεν είναι δικαιολογία αυτό… Κάποια παιδιά προοδεύουν, κάποια άλλα όχι τόσο γρήγορα. Δεν τρέφω αυταπάτες, γι’ αυτό και είπα να κοιτάξουμε στο μέλλον”.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Άρη είπε ότι “είναι και θέμα πως θα διευθετηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Υπάρχει απαγορευτικό από τη FIBA δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να πάρουμε έναν παίκτη, για να σταθούμε με αξιοπρέπεια ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια…”.

Μετά τις δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο Αλεξανδρής πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης είπε: “Κάθισα και είδα την περασμένη Κυριακή μέχρι τη μία το βράδυ την “Αθλητική Κυριακή” για να δω τι θα πείτε για το μπάσκετ. Εσύ συγκεκριμένα είπες ότι “έχουμε δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις”, εννοώντας τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού! Δεν είπατε λέξη για τον Άρη; Δεν ήταν σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μου απέναντι στην Βιλερμπάν; Δεν είναι άξιο αναφοράς; Κάθεστε και λέτε μέχρι και την πέμπτη κατηγορία της Σουηδίας και της Νορβηγίας… Δεν είναι η συμμετοχή του Άρη στο Γιούροκαπ σπουδαία; Νίκη με έναν πόντο θέλαμε για να περάσουμε με αυτήν την ομάδα που είδατε σήμερα στους οχτώ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Είναι είδηση για οτιδήποτε κάνει ένας παίκτης του Ολυμπιακού, του Εργοτέλη ή του Λεβαδειακού και ο Άρης που παλεύει να μπει στους οχτώ του Γιούροκαπ δεν είναι; Αν εμείς οι μπασκετικοί υποβαθμίζουμε το προϊόν, τότε τι να πω…”.

To Top