Παραδόθηκαν τα έγγραφα στην ΝΕΧΙΑ και παραστατικά τραπεζών στον ορκωτό λογιστή! O κόσμος περιμένει το αποτέλεσμα του ελέγχου!

Ο πρόεδρος του προσωρινού δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, Κώστας Γεωργιάδης, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι παραδόθηκαν τα έγγραφα που ήθελε η ΝΕΧΙΑ, για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

«Δεν γνωρίζω γιατί θέλει να παραιτηθεί ο κ.Αθανασιάδης. Αν έχει αυτό στο μυαλό του, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει. Σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση με τη «NEXIA», παραδόθηκαν τα έγγραφα από τη ΠΑΕ κι ακόμη παραδώσαμε ένα συνοδευτικό έγγραφο προς τον ορκωτό λογιστή” τόνισε χαρακτηριστικά στον “Arena 89,4” για να συμπληρώσει:

“Κάποια έγγραφα από αυτά είναι ουσιώδους χαρακτήρα, φύλλα αγώνων παλαιότερων, αποφάσεις προστίμων τα οποία δεν βρέθηκαν, αλλά δηλώθηκαν. Ο ορκωτός λογιστής πήρε στα χέρια του κάποια έγγραφα τραπεζών που είναι και το σημαντικότερο. Για το ότι τόσο καιρό δεν είχαν δοθεί, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε αυτό. Όσον αφορά τον κ.Ηλιάδη, συνήθως προσπαθεί να βάζει «σύννεφα» και να δημιουργεί τοπία από εκεί που δεν υπάρχουν.

Εγώ προσωπικά μίλησα με τον λογιστή και μου τόνισε πως δεν υπάρχουν παράπονα και από τις τρεις διοικήσεις του Άρη, καθώς όλοι ήταν συνεργάσιμοι. Από εκεί και πέρα η «NEXIA» δεν θέλει να δεσμευτεί καθόλου. Ο Άρης δυστυχώς δεν είναι ένα ανθηρό τοπίο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλυθούν».

Με βάσει αυτές τις δηλώσεις είναι πλέον φανερό ότι ο έλεγχος δεν έχει άλλα εμπόδια για να ολοκληρωθεί. Ο κόσμος περιμένει το αποτέλεσμα του, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της ΠΑΕ Άρης (25 Μαΐου) προκειμένου να είναι απόλυτα ενήμερος για τα οικονομικά στοιχεία μιας ΠΑΕ που τη βαραίνουν χρέη περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

To Top