Παραιτήθηκαν και οι Βασβάνης, Αριστοτελίδης! Διοίκηση… “τρεις στον αέρα”!

Μετά τον Νίκο Βογιατζή, τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν και οι Γιώργος Βασβάνης, Διονύσης Αριστοτελίδης, παραιτήσεις που προφανώς δρομολογούν εξελίξεις!

Μετά με τον αγώνα με τον ΟΦΗ αρκετά μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ είχαν εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθούν (π.χ. Κώνστας, Αριστοτελίδης), παρά τις διαψεύσεις. Τελικά συνέχισαν μέχρι να προκύψουν οι εξελίξεις του τελευταίου 48ωρου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη παραιτήθηκε ο Βογιατζής και σήμερα οι Βασβάνης και Αριστοτελίδης, επικαλούμενοι προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Αριστοτελίδης στο στενό του περιβάλλον πάντως, άφησε αιχμές τόσο για πιέσεις που του ασκήθηκαν τον τελευταίο καιρό, όσο και για αρκετά από αυτά που ειπώθηκαν στην τελευταία συνέντευξη τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με δεδομένο ότι ο ΑΣ Άρης έχει αποσύρει την συμμετοχή του Θωμά Γιώτα από το δ.σ. της ΠΑΕ, αυτήν τη στιγμή στο συμβούλιο είναι μόλις τρεις: Λάμπρος Σκόρδας, Θανάσης Κώνστας, Στέφανος Τσιόνκης.

Τυπικά, όπως έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν (πχ. διοίκηση Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιου) το δ.σ. της ΠΑΕ μπορεί να υφίσταται, αλλά πλέον υπάρχουν ηθικοί και ουσιαστικοί λόγοι για το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μια διοίκηση Πρωτοδικείου, μετά τις τέσσερις παραιτήσεις.

Θεωρείται πιθανό πλέον, οι παραιτήσεις αυτές να αποτελέσουν σοβαρότατο λόγο που θα επικαλεστούν ΚΜΑ και ΑΣ στο δικαστήριο της 18ης Μαρτίου για την αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα.


To Top