Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο ο Σάρι

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, υπέβαλε ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα με τον έγκριτο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 65χρονος προπονητής μετέφερε την απόφασή του στη διοίκηση της ομάδας και αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους Ρωμαίους.

Η αποχώρησή του έρχεται μετά την χθεσινή (11/3) εντός έδρας ήττα της Λάτσιο από την Ουντινέζε, μετά από την οποία η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα της Serie A.

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι ο Ρούνεϊ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι αναμένεται να αποτελέσει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος μετέφερε στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου την πρόθεσή του να αποχωρίσει από τη θέση στην οποία βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2020.

«Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο σύλλογος προσπάθησε πολύ για να με μεταπείσει, αλλά έχω πάρει την απόφασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος προπονητής, ο οποίος, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε μαζί με τους παίκτες του, δεν κατάφερε να σώσει τα «κριάρια» από τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κυρίως λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών και τους περιορισμούς στις μεταγραφές.

To Top