Παραιτήθηκε ο Βίλας Μπόας, γιατί δεν ήθελε παίκτη που απέκτησε η Μαρσέιγ!

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση παραίτησης του Βίλας-Μπόας για μια μεταγραφή που ο ίδιος δεν ενέκρινε ποτέ, η Μαρσέιγ την έκανε δεκτή σε σκληρό ύφος, καταδικάζοντας τον Πορτογάλο coach για τα λεγόμενά του.

Οι σχέσεις τους είχαν εκτραχυνθεί εδώ και καιρό, με τα επεισόδια από μερίδα οπαδών στο προπονητικό κέντρο να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Το αναπόφευκτο «διαζύγιο» για Μαρσέιγ και Αντρέ Βίλας-Μπόας τελικά οριστικοποιήθηκε, με τον γαλλικό σύλλογο να κάνει δεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου coach, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτα όσα δήλωσε κατά του κλαμπ και του τεχνικού διευθυντή, Πάμπλο Λονγκόρια.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός των Τσέλσι, Ζενίτ, Πόρτο, καταφέρθηκε εναντίον του για τη μεταγραφή του Όλιβερ Ν’Τσαμ από τη Σέλτικ, για την οποία δεν είχε την παραμικρή γνώση κι ενημέρωση και δεν έδωσε φυσικά τη συγκατάθεσή του.

Έτσι, οι Μαρσεγιέζοι δεν είχαν άλλη επιλογή, όπως δήλωσαν, από το να τελειώσουν μια και καλή τη συνεργασία τους με τον 43χρονο τεχνικό έπειτα από ενάμιση χρόνο, αναφέροντας συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους:

«Αυτή η απόφαση ήτα αναπόφευκτη μετά τις πρόσφατες και επαναλαμβανόμενες πράξεις και συμπεριφορές, που έχουν βλάψει σοβαρά την Ολιμπίκ Μαρσέιγ και τα στελέχη της, οι οποίοι δίνουν τον εαυτό τους για το κλαμπ σε καθημερινή βάση. Τα σχόλια, ειδικότερα, προς τον τεχνικό διευθυντή Πάμπλο Λονγκόρια στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, είναι μη αποδεκτά».

Σημειώνεται ότι ο Βίλας-Μπόας αφήνει τη Μαρσέιγ στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -16 (!) από την κορυφή (2 ματς λιγότερα), έχοντας διανύσει ένα τραγικό σερί τον τελευταίο ενάμιση μήνα με μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια.

To Top