ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παραιτήθηκε ο Κουρμπανάς, με άλλο προπονητή η Καλλιθέα με τον Άρη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (04/04) η Καλλιθέα, μετά την παραίτηση Νίκου Κουρμπανά από την προπόνηση και μία ημέρα μετά ο ίδιος με δήλωσή του στο FL News δήλωσε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους. Με άλλον προπονητή η Καλλιθέα στον αγώνα με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τεχνικός ανέφερε:

«Δηλώνω ότι για οικογενειακούς λόγους παραιτούμαι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καλλιθέας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα για δεύτερη φορά, τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν και του συνεργάτες μου στην τεχνική ηγεσία για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα. Εύχομαι σε όλους κάθε καλό».

«Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη, δεν συνεχίζω στην Καλλιθέα. Μίλησα με τον κ. Αβραντίνη και του είπα ότι παραιτούμαι… Οι λόγοι είναι προσωπικοί και το κλείνω εδώ. Πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου. Με στεναχωρεί μόνο, που οι φίλαθλοι της Καλλιθέας δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν πώς έπαιξε η ομάδα και σε κάποια εκτός έδρας ματς, στα οποία άξιζε να πάρει κάτι. Δεν χαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές, αλλά θα κάνω αυτό που πρέπει…” είπε και στο a-sports.gr

Ο Κουρμπανάς διαδέχτηκε τον Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία και αποχώρησε έπειτα από ένα γύρο πρωταθλήματος. Από την ημέρα που ανέλαβε έως και την παραίτησή του οι «κυανόλευκοι» είχαν απολογισμό 4 νίκες – 6 ισοπαλίες – 7 ήττες.

To Top