Παραιτήθηκε ο Χαλκιάς από πρόεδρος του ΠΣΑΠ

Αλλαγή Προέδρου στη Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, καθώς, παραιτήθηκε ο Κώστας Χαλκιάς και τον διαδέχθηκε, μετά την ανασυγκρότηση του ΔΣ του ΠΣΑΠ, ο Διονύσιος Δημόπουλος, Ταμίας του Συνδέσμου μέχρι σήμερα.

Ο Κώστας Χαλκιάς υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, λόγω μεταβολής σημαντικών προσωπικών του δεδομένων που αφορούν στην αναδιαμόρφωση των επόμενων πλάνων του και της, για το λόγο αυτό, έλλειψης του αναγκαίου χρόνου που απαιτείται για την περαιτέρω ορθή εκπλήρωση των καθηκόντων του στον Σύνδεσμο.

Στην επιστολή παραίτησης του, ο Κώστας Χαλκιάς αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμή που του επεφύλαξε, επιβεβαίωσε τον κομβικό και πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΣΑΠ και εξέφρασε την βεβαιότητα του για το ότι ο Σύνδεσμος, με τους άξιους και μαχητικούς εκπροσώπους που ήδη διαθέτει, έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να υπερασπίσει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του.

Τη θέση του τέως Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, κατέλαβε ως πρώτος επιλαχών από την τελευταία εκλογική διαδικασία, ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Από τη διαδικασία για τον επανακαθορισμό της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου αναδείχθηκε ο Διονύσιος Δημόπουλος, ο οποίος από το 2007 μέχρι σήμερα, έχει υπηρετήσει τον ΠΣΑΠ ως Γενικός Γραμματέας, Ταμίας και Μέλος του ΔΣ.

Αλλαγές υπήρξαν, επίσης, στη θέση του Αντιπροέδρου, την οποία κατέχει πλέον ο Γιάννης Λαζανάς, καθώς ο Κώστας Κατσουράνης μένει ως απλό μέλος, ενώ Ταμίας είναι πλέον ο Σταμάτης Συρίγος και ο νεοεισελθών στο ΔΣ Παναγιώτης Κόρμπος, ανέλαβε καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, είναι η εξής:

Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος
Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς
Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος
Ταμίας Σταμάτης Συρίγος
Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Κόρμπος
Μέλος Κώστας Κατσουράνης
Μέλος Κώστας Κιάσσος
Μέλος Κώστας Κωνσταντινίδης
Μέλος Άγγελος Βέρτζος

To Top