Παραιτήθηκε 4 ημέρες μετά την πρόσληψή του ο Λουτσέσκου λόγω των οπαδών!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου μόλις τέσσερις ημέρες αφότου προσελήφθη υπέβαλε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ρίχνοντας το φταίξιμο για την απόφασή του στους οπαδούς της ομάδας!

Μετά από μόλις 96 ώρες παραμονής στην ομάδα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, με τον 75χρονο Ρουμάνο τεχνικό να κάνει γνωστό πως η στάση των οπαδών που ενεργούν εις βάρος της ομάδας, τον ώθησαν στην απόφαση να παραιτηθεί.

“Δεν μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός πως οι οπαδοί “εργάζονται” απέναντι στην ίδια τους την ομάδα. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω σε μία διοργάνωση όπως αυτή που είχαμε πριν μερικά χρόνια.

Ήθελα μεγάλο ενθουσιασμό στις εξέδρες. Η Ουκρανία το άξιζε αυτό”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: “Είναι αδύνατο για μένα να δουλεύω σε ένα εχθρικό περιβάλλον, χωρίς την υποστήριξη των οργανωμένων, την οποία έχει τόσο ανάγκη ο σύλλογος αυτή τη στιγμή.

Δεν ήμουν ποτέ δειλός, αποδεχόμουν πάντα τις αθλητικές προκλήσεις και απόδειξη είναι η μετακίνησή μου από την Γαλατάσαραϊ στην Μπεσίκτας ή από την Ντιναμό στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, με οπαδούς που είχαν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους αλλά που με υποδέχτηκαν με ελπίδα και ανοιχτές αγκαλιές, με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε τίτλους με τις ομάδες τους. Η άφιξή μου στην Ντινάμο Κιέβου δεν είχε να κάνει με το ύψος του συμβολαίου μου, τα χρήματα ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αιτία που οι οπαδοί εναντιώθηκαν στην πρόσληψη του Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε να κάνει με την παρουσία του στον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία κατέκτησε 22 τρόπαια από το 2004 ως το 2016, με τους οπαδούς να φτάνουν μάλιστα σε σημείο να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media με απειλητικά μηνύματα εις βάρος του.

To Top