ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρακολουθεί την περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί ο Άρης…

Μία πολύ δύσκολη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση εξετάζει ο Άρης, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί,  ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

O 30χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε φέτος με την ομάδα του Περιστερίου σε 28 αγώνες στη Σούπερ Λίγκα, με 10 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του. Δεν συμφώνησε να παραμείνει, καθώς φέρεται να δέχθηκε αρκετά δελεαστικές οικονομικά προτάσεις από το εξωτερικό. Αρνήθηκε την πρόταση του Ατρόμητου, θέτοντας ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Σαφέστατα και το κασέ του μετά από αυτές τις προτάσεις θα είναι κάπως υψηλό, γι αυτό και ο Άρης παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Το όνομα του Νίκολας Ντιγκινί «παίζει» αρκετά στην Τουρκία και πλέον φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας «μνηστήρας» για τον 30χρονο επιθετικό, ο τρίτος.

Αρχικά ήταν η Ακίσασπορ, μετά αναφέρθηκε και η Ανκαραγκιουτσού και πλέον στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της  Μαλάτιασπορ. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έδειξε και η ΑΕΚ αλλά και μεγάλοι κυπριακοί σύλλογοι.

To Top