ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρακολούθησε 93 αγώνες σε 189 ημέρες μαζεύοντας χρήματα εναντίον του καρκίνου! (video)

Ο πενηνταενός ετών υποστηρικτής της Ντέρμπι Κάουντι Εντ Γουντ, κατάφερε να συγκεντρώσει πέντε χιλιάδες στερλίνες (5.800 ευρώ) για την έρευνα κατά του καρκίνου του προστάτη, μαζεύοντας δωρεές επί έξι μήνες, παρακολουθώντας αναμετρήσεις των τεσσάρων πρώτων κατηγοριών της Αγγλίας και όχι μόνο.

Χθες παρευρέθηκε στο ενενηκοστό τρίτο ματς σε 189 ημέρες, πραγματοποιώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας μία επίδοση που κρατούσε από την δεκαετία του 60. Δίνοντας μία «μάχη» με τον χρόνο και την κούραση, έχοντας όμως την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια από τους οπαδούς των ομάδων στις έδρες των οποίων πήγαινε, ο Γουντ κατάφερε να ανταπεξέλθει στον «γύρο της δύναμης».

inner

Στο «ταξίδι» του ο Εντ διήνυσε τριάντα πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα! Άξιζε όμως τον κόπο αφού το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό.

«Το βραβείο είναι ένα καλό τελείωμα, ο κύριος σκοπός μου όμως ήταν να μαζέψω χρήματα προκειμένου να μπορέσω να τα προσφέρω» δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής του διπλώματος ρεκόρ Γκίνες ο 51χρονος Γουντ.

Για να καταφέρει την προηγούμενη καλύτερη επίδοση, ο Εντ έπρεπε να παρακολουθήσει μία τουλάχιστον αναμέτρηση όλων των ομάδων που παίρνουν μέρος στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας, κλείνοντας την «περιπέτειά» του στο γήπεδο της Μπέργουικ Ρέιντζερς, ενός κλαμπ που συμμετέχει στην League Two της Σκωτίας.

inner

Ο Γουντ, για μπορέσει να πραγματοποιήσει τον στόχο του, εγκατέλειψε την επαγγελματική του δραστηριότητα για τέσσερις μήνες, στερούμενος πολλές ξεχωριστές ημέρες, νιώθοντας στο τέλος όμως δικαιωμένος όπως ανέφερε: «Έμεινα πολύ καιρό μακριά από το σπίτι. Έχασα τα γενέθλια της συζύγου μου, την Boxing Day, την Πρωτοχρονιά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το αποτέλεσμα όμως ήταν πιο σημαντικό από όλα αυτά».

To Top