Παραλήρημα Καλόπουλου, με εμετικές δηλώσεις στη… βράβευσή του!

Την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του, με εμετικό τρόπο, βρήκε ο Δημήτρης Καλόπουλος, που υποδύθηκε τον… αδικημένο και κατηγόρησε με θράσος τους πάντες, στη βράβευσή του για την «προσφορά του στη διαιτησία»!

Ο Θεσσαλονικιός πρώην διαιτητής καταφέρθηκε κατά νυν και πρώην μελών της ΚΕΔ, κατά της ΕΠΟ και κατά δημοσιογράφων, με ανώνυμες αιχμές αλλά και με ακραίες εκφράσεις, στην ομιλία στο σεμινάριο διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, όπου και βραβεύθηκε.

Ο Καλόπουλος έκανε λόγο για ποταπό πόλεμο που δέχτηκε και δέχεται, αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους λέγοντας ότι γίνεται κατευθυνόμενος πόλεμος εντυπώσεων από αξιότιμους και αντικειμενικούς ηθικολόγους και κατευθυνόμενους σεναριογράφους, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

«Φωτογραφίζοντας» πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, είπε: «Ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού».

«Φωτογραφίζοντας» νυν μέλος της ΚΕΔ, είπε: «Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπόγραφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε».

Τέλος, ασκώντας κριτική στην ΕΠΟ, παρουσία του ίδιου της του προέδρου, Σοφοκλή Πιλάβιου, είπε: «Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους».

Πηγή: Soccerplus.gr

To Top