Παραλίγο… αντίπαλος του Άρη

Ο Νίκος Αγγελούδης έχει φορέσει τη φόρμα της Δόξας Δράμας και προετοιμάζεται με την νέα του ομάδα, στην οποία θα βρεθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Παρουσιάζεται ευδιάθετος και δείχνει αποφασισμένος να μαζέψει εμπειρίες για να επιστρέψει δριμύτερος στον Άρη.

Αυτό ομολογεί στο στενό του περιβάλλον, θεωρώντας ότι θα είναι έτοιμος να δείξει πολλά πράγματα στο γήπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Αγγελούδης λίγο έλειψε να βρεθεί αντίπαλος του Άρη με το καλημέρα, αφού η Δόξα Δράμας έφτασε κοντά στη διεξαγωγή ενός φιλικού με τους κίτρινους μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είχε αρχίσει να προετοιμάζεται σχετικά, αλλά τελικά ο αγώνας αυτός δεν θα γίνει.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Αγγελούδης από τα πρώτα πράγμα που έκανε με την παρουσία του στη Δράμα ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ήταν να εντοπίσει το τοπικό παράρτημα του Super 3 και να το επισκεφθεί το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί, τα παιδιά του συνδέσμου τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ συνομίλησαν για αρκετή ώρα με κύριο θέμα συζήτησης φυσικά τους κίτρινους.

Άρης και Δόξα θα συναντηθούν πάντως, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στις 28 Δεκεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

* Στη φωτογραφία ο Αγγελούδης στην πρώτη του προπόνηση με τη Δόξα Δράμας

To Top