ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραλίκας: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ηρακλή, τον οποίο υποδέχεται αύριο Κυριακή (14/11, 17:00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Σάκης Παραλίκας, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι. Ο αγώνας γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, με δεδομένη την απουσία του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Ηρακλής με την αλλαγή του προπονητή προφανώς θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα ενεργοποιηθούν κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονταν πολύ έως τώρα. Έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με πολλές λύσεις.

Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή στον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε ομαδικοί, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για μας. Προερχόμαστε από ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Πάτρα και πρέπει να χτίσουμε την περαιτέρω πορεία μας πάνω σ’ αυτήν τη νίκη.

Από το κλίμα που υπάρχει, περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και με τον παλμό του να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη».

 

To Top