Παραμένει αμφίβολος ενόψει Άρη ο Ίνγκασον

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπήκε ο ΠΑΟΚ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε παρέα με τον Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος επίσης δεν είναι διαθέσιμος λόγω της θλάσης που είχε υποστεί, ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση κάτι που σημαίνει ότι περιορίστηκαν οι πιθανότητες παρουσίας του στην πρεμιέρα των Play-offs απέναντι στον Άρη.

Από την στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η απουσία του Ίνγκασον, παρτενέρ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη θα είναι ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος επίσης μέσα στην εβδομάδα δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις (διάστρεμμα) μετά το ματς στο Βόλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του προσεχούς αντιπάλου του Άρη:
«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.03) στη Νέα Μεσημβρία ήταν γεμάτο. Αρχικά είχαμε προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική και την επιθετική τακτική. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα», σημειώνουν οι «Ασπρόμαυροι» για ότι συνέβη στην σημερινή προπόνηση.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια τελευταία προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (18/3) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.»

To Top