ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει ανοιχτό του Σάντε Σίλβα για τον Άρη

Η άφιξη του Σάντε Σίλβα ή όχι στον Άρη αναμένεται να ξεκαθαρίσει, μετά από ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σε Ελλάδα και Αγγλία. Αυτή την στιγμή η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι τι θέμα της… επιστροφής του παραμένει ανοιχτό, μόνο που χρειάζονται αποφάσεις. Και στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια της Νότιγχαμ, παίρνοντας τον περισσότερο χρόνο (72′ )στο τελευταίο ματς του 2021 με την Χάντερσφιλντ, ενώ έμεινε στον πάγκο στην μεγάλη πρόκρισή της Φόρεστ κόντρα στην Αρσεναλ πριν δυο βράδια για το κύπελλο.

Ο στόχος βέβαια της Νότιγχαμ είναι άνοδος και καλείται να αποφασίσει για ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι κιτρινόμαυροι είναι σε φάση αναμονής.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 30/12 η ρεπόρτερ της αγγλικής ομάδας Σάρα Κλάπσον είχε αναφέρει στο PRESSARIS: “Πιστεύω ότι είναι πιθανό ο Σίλβα να φύγει από τη Φόρεστ τον Ιανουάριο. Έχει παίξει μόνο δύο φορές από τότε που ήρθε στον σύλλογο και έχει δυσκολευτεί ακόμα και να καθίσει στον πάγκο των αναπληρωματικών στα περισσότερα παιχνίδια. απ’ ό,τι έχω ακούσει, ο Σίλβα θέλει να επιστρέψει στον Άρη, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη συμφωνία. Νομίζω ότι η Φόρεστ θα είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει και να τον βγάλει από το ρόστερ της αντί να κάνει απλώς μια συμφωνία δανεισμού”.

To Top