ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένει ερωτηματικό ο Τάτος, οι σκέψεις του “Αναστό”

Δύο μέρες πριν το ματς της 6ης αγωνιστικής με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο Ανδρέας Τάτος συνεχίζει να προπονείται, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα…

Επί της ουσίας πρόκειται για απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, που επιμένει να προφυλάσσει τον 25χρονο επιτελικό μέσο.

Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού του Άρη στον αγώνα του Σαββάτου. Οι ενοχλήσεις από τον τραυματισμό της προηγούμενης εβδομάδας μπορεί να υποχώρησαν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα, καθώς ο κόουτς του Άρη δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Στο μυαλό του “Αλενατόρε” υπάρχει και το νέο σερί των τριών αγώνων σε μόλις μία εβδομάδα που θα δώσει ο Άρης, αρχής γενομένης από την 1η του Νοέμβρη, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Νέστο στη Χρυσούπολη.

Θα ακολουθήσει τρεις μέρες μετά το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η εβδομάδα θα κλείσει με την Κοζάνη εκτός έδρας. Σε αυτά ο μόνος στόχος του Άρη είναι οι τρεις νίκες που θα του δώσουν την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα από τον δεύτερο στη βαθμολογία και για τον λόγο αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να έχει πανέτοιμο αγωνιστικά τον Ανδρέα Τάτο.

To Top