ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένει “ζεστό” το ενδεχόμενο φιλικού με την Σάλκε

Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα από τον Άρη, όμως το ενδεχόμενο να κάνει το ταξίδι στην Γερμανία για το φιλικό με την Σάλκε παραμένει “ζεστό”.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δεχθεί την πρόσκληση από τον γερμανικό σύλλογο, θέλουν να την πραγματοποίηση αυτής της φιλικής αναμέτρησης, όμως, δεν έχουν πάρει ακόμα την οριστική τους απόφαση.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είναι θετικός σε αυτό, όμως πρώτα πρέπει να βρεθεί μία λειτουργική λύση για την διαφοροποίηση του προγράμματος.

Αν ο Άρης πει οριστικά το “ναι”, τότε θα ολοκληρώσει μία μέρα νωρίτερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δηλαδή στις 26 του μήνα, ώστε την επομένη να ταξιδέψει για την Γερμανία. Το φιλικό είναι για την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Αυγούστου. Την επόμενη μέρα ο Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να μην αλλάξει τίποτα, όσον αφορά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Τρίτη, ενώ υπάρχει και επικοινωνία με την Λάρισα, μήπως πάρει παράταση και αντί για 30 Αυγούστου, γίνει έστω και μία μέρα αργότερα.

Όλα προς τον παρόν είναι ακόμα ανοιχτά και θα εξαρτηθούν από την οριστική απάντηση για το αν θα ταξιδέψει η ομάδα στην Γερμανία.

To Top