Παραμένει “ζωντανός” για την εξάδα

Η νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ ουσιαστικά “κλείδωσε” την θέση της ομάδας στα φετινά πλέι οφ. Ο Άρης έχει πλέον τρεις αγώνες για να καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα και φυσικά διατηρεί αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει την 6η θέση, στόχος που θα του επιφέρει και οικονομικά οφέλη.

Οι κίτρινοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 7η θέση ισοβαθμώντας με τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά υστερούν στην ισοβαθμία. Είναι έναν βαθμό πίσω από τον Ίκαρο, όμως εφόσον καταφέρουν να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια χωρίς απώλειες θα είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν την 6η θέση.

Ο Ίκαρος έχει 35 βαθμούς και παίζει κατά σειρά με τον Ηλυσιακό (εντός), τον Πανελευσινιακό (εκτός) και τον Πανιώνιο (εντός).

Ο Απόλλων Πατρών έχει 34 βαθμούς και παίζει κατά σειρά με τον Παναθηναϊκό (εντός), τον ΠΑΟΚ (εντός) και τον Ολυμπιακό (εκτός).

Ο Άρης παίζει με το Περιστέρι (εκτός), την Καβάλα (εντός) και τον Κολοσσό (εκτός).

Το κακό για τους κίτρινους είναι ότι υστερούν και στις δύο ισοβαθμίες, άρα θα πρέπει να κάνουν μία περισσότερη νίκη από τον Απόλλωνα και δύο περισσότερες νίκες από τον Ίκαρο για να κατακτήσουν την 6η θέση.

 

To Top