Παραμένει στην… εξέδρα της Μινσκ ο Ουντότζι, αφού τυπικά δεν έμεινε ελεύθερος από τον Άρη!

Η Ντιναμό Μινσκ μπορεί να ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ακόμη, αφού τυπικά δεν είναι ακόμη ελεύθερος από τον Άρη!

Ο Νιγηριανός παρουσιάστηκε στις αρχές του Μαρτίου με κάθε επισημότητα όπως μπορεί κάποιος να δει στο σάιτ της ομάδας, τη στιγμή που μπορεί να έχει κάνει προσφυγή κατά του Αρη στην ΟΥΕΦΑ, ωστόσο αυτή ακόμα δεν έχει εκδικαστεί! Με απλά λόγια δεν είναι τυπικά ελεύθερος!

Μπορεί να πήρε το νούμερο 15 και να έπαιξε σε κάποια φιλικά, αλλά δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ντνιεπρ (νίκη με σκορ 1-0), μια και η Ντιναμό ακόμη περιμένει τα έγγραφα του Ουντόντζι από την Ελληνική Ομοσπονδία!

Οι κίτρινοι έχουν κάνει κι αυτοί προσφυγή, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει και ο Ουντότζι τυπικά δεν είναι ελεύθερος από τον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουντότζι άφησε στα κρύα του λουτρού τον Άρη, είχε κλείσει τον τραπεζικό λογαριασμό του για να μην μπορεί η ΠΑΕ να του βάλει τα χρήματα και παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις από τις διοικήσεις Ηλιάδη (αρχικά), Σκόρδα και της ΚΜΑ γύρισε την πλάτη στους κίτρινους!

To Top