Παραμένει στον αέρα το ΟΦΗ- Γιάννινα

Τρέχουν να προλάβουν στον ΟΦΗ προκειμένου να κάνουν όλα εκείνα που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν την άδεια της διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Εχει ξεκινήσει η επιδιόρθωση σχετικά με τον πυλώνα που έπεσε την προηγούμενη Δευτέρα και η τεχνική εταιρία που ανέλαβε την αντικατάστασή του, διαβεβαίωσε πως θα είναι έτοιμος σε δύο μέρες. Παράλληλα, έγινε και ο έλεγχος στους άλλους τρεις πυλώνες, εκ των οποίων στον έναν παρατηρήθηκε μια διάβρωση στο έδαφος, αλλά ο συγκεκριμένος που βρίσκεται στην θύρα των οργανωμένων, είναι ανάμεσα σε τσιμέντα και υπάρχει στήριξη. Εν κατακλείδι, σοβαρό πρόβλημα με τους τρεις πυλώνες δεν υπάρχει…

Υπάρχει, όμως, με την Superleague, με την διοργανώτρια αρχή να ζητάει πλέον την άδεια λειτουργίας του γηπέδου για να επιτρέψει την διεξαγωγή της σημαντικότατης, για τον ΟΦΗ, αναμέτρησης. Όπως είναι λογικό και από την στιγμή, μάλιστα, που δέχτηκε και επίθεση, η λίγκα θέλει να είναι καλυμμένη. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, όλα παραμένουν ανοιχτά για το που θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι, ενώ η απόφαση δεν αποκλείεται να παρθεί ακόμη και σήμερα.

Παράλληλα, από τον ΟΦΗ προσπαθούν να παρουσιάσουν και την στατική μελέτη των κερκίδων, που λόγω της γραφειοκρατίας, δεν έχει εξασφαλίσει. Πάντως, ό,τι κι αν κάνουν οι Κρητικοί, η Superleague έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα, αν δεν πάρει στα χέρια της την άδεια από την αρμόδια επιτροπή της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top