ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραμένει στο παιχνίδι για την θέση “4” και ο Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς! (video)

Μία θέση έχει μείνει κενή στο ρόστερ του Άρη, ο βασικός πάουερ φόργουορντ, όμως δεν πρόκειται να δοθεί απάντηση άμεσα στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα την καλύψει. Φαίνεται πως εγκαταλείπεται η περίπτωση του Σανικίτζε, υπάρχει ακόμα ο Ντραγκίσεβιτς, αλλά είναι στο παιχνίδι και ο Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Δυνατό διήμερο έχουμε μπροστά μας! Βρείτε στο Foxbet.gr τις πληρέστερες αναλύσεις, τα κορυφαία προγνωστικά, όπως και την σελίδα για το Live Betting, με γραφική απεικόνιση των αναμετρήσεων και προτάσεις από τους πιο καταξιωμένους tipsters!

Ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ, με ύψος 2,08μ., θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του από την D-League με την ομάδα της Οκλαχόμα. Σε 36 αγώνες είχε την περασμένη περίοδο 7,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, σουτάροντας με 35,2% από το τρίποντο σχεδόν σε 20 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

5_zubcic_pacers_160706

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τσιμπόνα, αλλά από το 2013 έως και στις αρχές της περασμένης χρονιάς αγωνιζόταν στην Τσεντεβίτα. Στην Ευρωλίγκα την περίοδο 2014-15 είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ με 42,4% από τα 6,75μ.. Πέρσι έπαιξε μόλις σε 2 αγώνες στην Ευρωλίγκα και μετά έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τον τσεκάρει και θεωρεί ότι μπορεί να του δώσει αρκετά πράγματα και σε άμυνα και σε επίθεση, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Ζούμπτσιτς είναι πολύ πιο προσιτός οικονομικά από τους Ντραγκίσεβιτς και Σανικίτζε.

Ο τεχνικός του Άρη έχει μπροστά του όλες τις επιλογές και καλείται να πάρει μια απόφαση άμεσα, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να έρθει ο παίκτης που θα επιλέξει στην Θεσσαλονίκη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

zubcic1

To Top