Παραμένει στο πλευρό του Ντάνι Άλβες η σύζυγος του

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του, παρά την καταδίκη του πρώην ποδοσφαιριστή για βιασμό.

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και κάποια 24ωρα ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής είχε καταδικαστεί σε τεσσεράμισι χρόνια φυλακή για βιασμό μίας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή, Ζοάνα Σανθ βρισκόταν στο πλευρό του, όλο αυτό το διάστημα. Το μοντέλο επισκεπτόταν συχνά τον Ντάνι Άλβες κατά τη διάρκεια της 14μηνης παραμονής του στη φυλακή.

Μετά την αποφυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή, ο ίδιος πήγε να μείνει στο σπίτι του μοντέλο. Ωστόσο, κάποια δημοσιεύματα στη Βραζιλία ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε συναντηθεί για να αποφασίσει τι θα γίνει με τη σχέση τους.

Όμως, η Ζοάνα Σανθ έβαλε τέλος στις φήμες με μία φωτογραφία. Το μοντέλο ανέβασε στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram ένα story, όπου το ζευγάρι είναι πιασμένο χέρι χέρι και γράφει με στυλό 1+1=1.

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με την καταβολή της εγγύησης του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Ντάνι Άλβες. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί περιλαμβάνει το όνομα του πατέρα του Νεϊμάρ, αλλά και του Μέμφις Ντεπάι.

Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες
Ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, το γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό «Quem», από τον όμιλο Globo, βγήκε μπροστά με ένα εκατομμύριο ευρώ, που ζήτησαν τα δικαστήρια ως αντάλλαγμα για αποφυλάκιση.

Η… συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες φέρεται να περιλαμβάνει και κάποια συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή για την περίοδο που ήταν στη φυλακή.

To Top