Παραμένει το χάσμα με τους Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την υπαγωγή στο άρθρο 99, ο Άρης ανάμεσα στα ανοιχτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει είναι οι υποθέσεις των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο.

Οι κίτρινοι οφείλουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ένα ποσό που αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ! Ποσό που αποτελεί, φυσικά, ένα μεγάλο οικονομικό έγκλημα στις πλάτες του κιτρινόμαυρου συλλόγου και αποτελεί τεράστια απειλή για την ίδια του την επιβίωση, την ίδια την ύπαρξη.

Μέχρι τώρα έγιναν δυο συναντήσεις. Το αποτέλεσμα; Ουδέν. Υπάρχει χάσμα, από τη στιγμή που ο Άρης έχει υπογράψει συγκεκριμένους διακανονισμούς, αλλά δεν έχει καταφέρει να τους εξυπηρετήσει, εξαιτίας των μεγάλων του οικονομικών προβλημάτων.

Ο Άρης πρότεινε στα πλαίσια των… αντοχών του 36 δόσεις, χωρίς, πάντως, προκαταβολή και μόνο για τα δεδουλευμένα, τα οποία ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ! Μόνο που – όπως υποστηρίζει η πλευρά των παικτών- δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, όταν «τρέχουν» διακανονισμοί, οι οποίοι δεν έχουν τηρηθεί.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον βρεθεί λύση με τους τέσσερις, ο Άρης θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στο θέμα του 99, μια και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν το μεγαλύτερο «κομμάτι» της «πίτας» των πιστωτών.

 

To Top