Παραμένει το χάσμα με τους «τέσσερις» που κρατούν το… κλειδί του Άρη στα χέρια τους!

Άκαρπη ήταν και η δεύτερη συζήτηση με τον δικηγόρο τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αποτελούν στρατηγικής σημασίας κομμάτι των πιστωτών στην προσπάθεια υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99.

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν και νέα συνάντηση με τον δικηγόρο των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο, μετά από εκείνη που έγινε στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Οι κίτρινοι οφείλουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ένα ποσό που αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ! Ποσό που αποτελεί ένα μεγάλο οικονομικό έγκλημα στις πλάτες του κιτρινόμαυρου συλλόγου και αποτελεί τεράστια απειλή για την ίδια του την επιβίωση, την ίδια την ύπαρξη.

Ο Άρης πρότεινε στα πλαίσια των… αντοχών του 36 δόσεις, χωρίς, πάντως, προκαταβολή και μόνο για τα δεδουλευμένα, τα οποία ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ!

Δυο είναι τα κλειδιά στην υπόθεση:

1. Η πλευρά των παικτών, η οποία ζητάει μεγάλη προκαταβολή και αποπληρωμή σε 18 δόσεις.

2. Η αδυναμία του Άρη να εξυπηρετήσει χρέος σε διάστημα μικρότερη των τριών χρόνων, αλλά και η δυσκολία του να βρει άμεσα προκαταβολή.

Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή για μια ακόμη φορά από την πλευρά του νομικού των παικτών, με αποτέλεσμα να παραμένει το χάσμα που υπάρχει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον βρεθεί λύση με τους τέσσερις, ο Άρης θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στο θέμα του 99, μια και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν το μεγαλύτερο «κομμάτι» της «πίτας» των πιστωτών.

Διαβάστε εδώ τα δυο σχετικά ρεπορτάζ του PRESSARIS για το καυτό θέμα που παραμένει άλυτο!

1. Χάσμα με Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο! Αρνητική η πρώτη συνάντηση

2. Έξι παίκτες «κρατούν» την τύχη του Άρη στα χέρια τους με το 10% των οφειλών!

To Top