Δισκοκήλη ο Νέιμικ, εξαιρετικά αμφίβολος με Ρέθυμνο – Δεν προπονήθηκαν ούτε οι Σίμτσακ, Καραθανάσης

Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει και μια μέρα μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (9/5) με το Ρέθυμνο AEGEAN, στην Κρήτη, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από το τεχνικό τιμ προς τους παίκτες. Ακολούθησε προπόνηση, η οποία έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω του χθεσινού (6/5) αγώνα. Ο Άντριου Νέιμικ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση, ακολούθησαν θεραπεία. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υποφέρει από δισκοκήλη. Η συμμετοχή αμφότερων των σέντερ του Άρη στον αγώνα της Κρήτης είναι αμφίβολη. Εκτός παρέμεινε και ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (8/5) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall», της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα για την Κρήτη.

πηγή: arisbc.gr

To Top