Παραμένουν στην Τρίπολη Καλτσάς και Παπαδόπουλος, πήρε Γιάκο η ΑΕΛ

Στην Τρίπολη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για άλλα τρία χρόνια οι Νίκος Καλτσάς και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αστέρα.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο επιθετικό (Καλτσάς) ως το 2022, αφού το συμβόλαιό το ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο. Ομοίως ο 29χρονος τερματοφύλακας (Παπαδόπουλος) ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Αρκάδων για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια.

Οι ανακοινώσεις: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά έως τον Ιούνιο του 2022.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο έως τον Ιούνιο του 2022».

Ακόμα, η ΑΕΛ πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του Ευριπίδη Γιάκου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος υψηλόσωμος επιτελικός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί» και αλλάζει επαγγελματική στέγη μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια στον «Άγιαξ της Ηπείρου», από τον οποίο έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

To Top