slideshow-3

Παραμιλάνε στην Ευρώπη για τον κόσμο του Άρη, το clasico και σχολιάζουν την στάση της αστυνομίας!

Παραμιλάνε στην Ευρώπη για τον κόσμο του Άρη, το clasico και σχολιάζουν την στάση της αστυνομίας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όπως αναμενόταν οι φίλοι του Άρη δημιούργησαν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μια εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα δημοσιογραφικά του γηπέδου βρέθηκαν τουλάχιστον 15 εκπρόσωποι ξένων ΜΜΕ. Ένας εξ΄αυτών ήταν από το “sofoot.com” που αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων αθλητικών site στη Γαλλία.

Το συγκεκριμένο μέσο κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (23/10), δημοσίευσε ένα μακροσκελές αφιέρωμα για το Κυριακάτικο ντέρμπι , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο αλλά και στο ωραίο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες.

“Τέσσερα και μισό χρόνια περίμεναν γι αυτό Αρης και ΠΑΟΚ. Κάτω από τα μάτια του εθνικού ήρωα Άγγελοu Χαριστέα και τη θέρμη των εκδηλώσεων 23.000 φιλάθλων, ο Άρης ξεκίνησε με γκολ στο 3′, η πρώην ομάδα του Καμέλ Μεριέμ αι Ταλάλ Ελ Καρκουρί” αναφέρει μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας ότι:

“Αυτός ο αγώνας είναι θέμα υπερηφάνειας ”, λέει ο Βασίλης, 72 ετών. Βρέθηκε στο γήπεδο στάδιο δύο ώρες πριν από την σέντρα, αυτός ο μικρός άνδρας με τα λευκά μαλλιά δεν θα χάσει το ντέρμπι με τίποτα. ” Θα είναι περίπλοκο, αλλά ποτέ δεν ξέρετε  ” δήλωσε”.

Στη συνέχεια γίνονται αναφορά στην στάση της αστυνομίας να εγκλωβίσει τους φιλάθλους του Άρη σε μικρό χώρο, φιλοξενούνται δηλώσεις οπαδών του Άρη σχετικά με τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς που δείχνουν στην κερκίδα, καταγράφεται η εντυπωσιακή κερκίδα με τα πανό και καταγράφονται πολλές στιγμές που στιγμάτισαν το clasico!

«Η αστυνομία απέκλεισε σχεδόν όλη την γύρω περιοχή για να φτάσει δίχως προβλήματα η αποστολή του ΠΑΟΚ». «Δημιουργήθηκαν προβλήματα και ολοι ήταν δυσαρεστημένοι. Παλαιότερα δεν ειχαν τέτοια προβλήματα, όπως τόνιζαν» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

To Top