ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμιλούσε ο Αντρέου από την “πρώτη γεύση”: “Απίστευτο αυτό που βλέπω…” (video)

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ πήρε σήμερα μια “πρώτη γεύση” από τον κόσμο του Άρη και τη δυναμική που έχει το Κλεάνθης Βικελίδης και… παραμιλούσε. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νέου αποκτήματος του Άρη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι “είναι απίστευτο αυτό που βλέπω, είναι πρώτη φορά στην καριέρα μου τόσος κόσμος στην πρώτη προπόνηση”.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω σήμερα εδώ. Πρώτη φορά στην καριέρα μου σε μία πρώτη προπόνηση βλέπω τόσο πολύ κόσμο!», τόνισε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για το αν το περίμενε, ερχόμενος τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, είχε να πει:

«100% δεν το περίμενα, αλλά ήξερα πριν έρθω εδώ ότι η ατμόσφαιρα του γηπέδου και οι φίλοι της ομάδας είναι φανταστικοί. Περίμενα απλώς μία τέτοια κατάσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όχι στην ‘πρώτη’».

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, υπογράμμισε: «Ο Άρης αγωνίζεται στη Football League και ήρθα να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ν΄ ανέβει στη Super League, όπου είναι ο φυσικός του χώρος», ενώ παράλληλα ερωτηθείς για τον προσωπικό του στόχο στάθηκε στο ότι «θέλω να βοηθήσω τον Άρη ν΄ ανέβει!».

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» δήλωσε πως μίλησε με παίκτες, που έχουν φορέσει τη φανέλα του Άρη για να πάρει πληροφορίες: «Μίλησα και με τον Χαβίτο και με τον Ραούλ Μπράβο και μου είπαν τα καλύτερα για την πόλη, για την ομάδα και για τον κόσμο…».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

To Top