Παραολυμπιακοί: Σημαιοφόρος της Ελλάδας ο «κιτρινόμαυρος» Κωνσταντινίδης (photo)

Σήμερα ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής θα είναι ο Σάκης Κωνσταντινίδης, γνωστό για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Μία ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα, αλλά και για τον ΑΡΗ, θα λάβει χώρα στη σημερινή (24/8) τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 14:00 και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής θα είναι ο Σάκης Κωνσταντινίδης. Ο χρυσός (στη δισκοβολία) και ασημένιος (στην κορίνα) Παραολυμπιονίκης του 2016 είναι γνωστός φίλος του ΑΡΗ, επίτιμο μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας.

Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2, από τις 14:00 έως τις 17:00 και ο Σάκης Κωνσταντινίδης θα βιώσει αυτήν τη μεγάλη τιμή, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες και φυσικά στους φίλους του ΑΡΗ να απολαύσουν αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή.

Ευχόμαστε στον Σάκη Κωνσταντινίδη κάθε επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και να συνεχίσει τη… συλλογή μεταλλίων του».

To Top