ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To παρασκήνιο των δρομολογημένων “διαζυγίων” με Μπράβο και Ιντζίδη…

Η απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να απομακρύνει από τον Άρη τον Ραούλ Μπράβο και τον Χρήστο Ιντζίδη προκάλεσε… αιφνιδιασμό. Για τους εκτός ομάδας όμως, διότι οι… εντός μάλλον περιμέναν μια τέτοιου είδους εξέλιξη. Ίσως όχι βέβαια σε αυτό το χρονικό σημείο, καθώς οι κιτρινόμαυροι σε μία δύσκολη στιγμή χάνουν δύο παίκτες. Υπάρχει όμως παρασκήνιο…

Για τον Ιντζίδη, το θέμα υπάρχει εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια επί Αναστόπουλου ακόμη. Ο 24χρονος αμυντικός ξεκίνησε ως βασικός τη σεζόν, όμως στην πορεία έχασε τη θέση του στην ομάδα. Αυτό φαίνεται πως τον ενόχλησε και έβγαλε μία αντίδραση αδιαφορίας, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται άνθρωποι του Άρη. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και επί Κωστένογλου, με τον Ιντζίδη το τελευταίο χρονικό διάστημα να παραπονείται για ίωση.

Μάλιστα για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Κωστένογλου είχε αποφασίσει να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο Ιντζίδης ζήτησε να μην ταξιδέψει με την ομάδα λόγω ίωσης. Κι αυτό προφανώς ενόχλησε τον προπονητή του Άρη.

Σε ό,τι αφορά στον Ραούλ Μπράβο, από την ημέρα που ανέλαβε ο Κωστένογλου ήταν ξεκάθαρο πως δεν τον υπολογίζει. Ο Ισπανός δεν ήταν καν στην αποστολή, αν και υγιής. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στα Τρίκαλα, ο Ραούλ Μπράβο είχε συνάντηση με τον προπονητή του από τον οποίο ζήτησε μία ακόμη ευκαιρία, τονίζοντάς του τη μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα. Ο Κωστένογλου του την έδωσε, ο Ισπανός όμως ήταν κάκιστος ως… αδιάφορος σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία.

Ο 47χρονος προπονητής θεώρησε πως ο Ραούλ Μπράβο πρόδωσε την εμπιστοσύνη του κι έτσι αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας.

Όσο για το τι γίνεται πλέον με τους δύο ποδοσφαιριστές, το μπαλάκι πηγαίνει πλέον στην διοίκηση και δη στον Θόδωρο Καρυπίδη. Προφανώς και θα ανοίξει συζήτηση για λύσεις συμβολαίων…

To Top