Παρατηρήσεις για τα λάθη, αναζητά φρεσκάδα, ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν άφησε να περάσει έτσι το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας.Έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του, αναζητάει σίγουρα περισσότερη φρεσκάδα λόγω της κούρασης από το βαρύ πρόγραμμα και ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του.

Ο 48χρονος προπονητής του Άρη έκανε το “ταμείο” από το έκτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του και όπως παραδέχθηκε περίμενε περισσότερα σημάδια βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο, τόσο ατομικό, όσο και ομαδικό επίπεδο. Οι «κίτρινοι» έχουνε μπει σε μήνα πρωταθλήματος και όποιο φιλικό τεστ από εδώ και στο εξής, αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την ομάδα. Όπως αυτό απέναντι στον ΠΑΣ, που οι «κίτρινοι» δοκιμάστηκαν σε συνθήκες πρωταθλήματος.

Στην ομιλία που είχε προς τους παίκτες του Άρη, ο Χατζηνικολάου παραδέχθηκε ότι δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένος από αυτά που είδε. Τόσο στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού, όσο και στο “καθαρό μυαλό” που έλειπε από πολλές ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση παραδέχθηκε ότι υπάρχει κούραση, αναζητά τρόπους για να φρεσκαριστεί η ομάδα (για αυτό άλλωστε χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες με τον ΠΑΣ) και ζήτησε περισσότερα στο χορτάρι από τους παίκτες του. “Εχετε δυνατότητες, δουλέψατε σκληρά εδώ και βδομάδες και περιμένω να δείξετε αυτά που πραγματικά μπορείτε στο γήπεδο” ήταν μερικά από τα λόγια του Σερραίου τεχνικού.

To Top