Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Αναστόπουλος

Η εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Εργοτέλη έφερε άμεσες εξελίξεις στον Πλατανιά, με την ομάδα των Χανίων να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον Νίκο Αναστόπουλο.

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Αναστό» είχε διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του Πλατανιά στις 6 Νοεμβρίου και σήμερα (8/2) χάνει τη θέση του εξαιτίας της ήττας από… τον πρώην τεχνικό της ομάδας των Χανίων!

Ο Αναστόπουλος είχε αναλάβει τον Πλατανιά στη 16η θέση της βαθμολογίας και σε αυτή τον παραδίδει στον επόμενο που θα αναλάβει την καθοδήγησή του. Στους 14 αγώνες πρωταθλήματος που έκατσε στον πάγκο είχε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Η ήττα από τον Εργοτέλη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και πέμπτη, συνολικά, στους τελευταίους έξι αγώνες (ενδιάμεσα υπήρχε, πριν δύο αγώνες, η νίκη επί του ΠΑΟΚ).

Οσο για τη διάδοχη κατάσταση; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πλατανιάς έχει σε πρώτο πλάνο τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ θα εξεταστούν και οι περιπτώσεις των Σάββα Παντελίδη και Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

πηγή: sentragoal.gr

To Top